Gå til indhold
Vi udvider åbningstiderne i Vinbaren med Mandag & Tirsdag!🥂NYE VINSMAGNINGER -> SE MERE

Ring til os nu: 2628 9790

Velkommen til Sydhavnens Vinbar, Minibaren & Den Tredje

På Tapetet lige nu

Sunday Brunch 4. Februar

07 Jan 2024

Holder du af at nyde din søndag i afslappede og hyggelige omgivelser? 

- Så kom ind på Minibaren og start dagen med en yderst velsmagende brunch søndag d. 4. februar.   Seatings er kl. 10:00 eller 12:30. 

Se menuen herunder & book:

 Menu til Sunday Brunch 4. februar: 
Yoghurt - bær kompot - mysli 
Morgenmads-biksemad: Chorizo - kartofler - forårsløg - spejlæg 
Krebsehalesalat - selleri - vafler - ærteskud  
Bresaola - parmesan - feldsalat - oliven 
Hvedekerne - rosenkål - mandler - granatæbler 
Ost - abrikos/havtorn kompot 
Bagt æble - peanutbutter - marcipan 
Inkl. Kaffe fra stempelkande & juice
195,-
 
 til kl. 10:00 eller kl. 12:30 

Vores tre lokationer

Vi er en virksomhed, som består af tre forretninger, lokalt forankret i Københavns Sydhavn:

SYDHAVNENS VINBAR - MINIBAREN - DEN TREDJE

🥂Vores hyggelige Vinbar tilbyder gæsterne et seriøst vinkort, tapas, charcuteri, special øl og ikke mindst vinsmagninger i charmerende omgivelser.

🍷I Vinhandlen DEN TREDJE fremvises vore 600 vine af egen import og fungerer som vores vinøse showroom: Natur, øko, biodynamisk og konventionel vin. Hos DEN TREDJE kan du handle som både privatkunde og erhvervskunde.

☕️MINIBAREN er vores coffeshop, som ligger lige ved siden af VINBAREN. I MINIBAREN er konceptet enkelt - vi serverer god kaffe, samt simple & velsmagende retter

Vores koncept:

Først og fremmest kan vi lide økologiske, biodynamiske og naturlige vine – men vi foretrækker kvalitet i alle led. Hos os finder du vine, der performer – vi fokuserer på indholdet i flasken og personen bag vinen, da vi er nødt til at kunne synes godt om begge. 🥂🍷

Tak for tilmelding

Denne e-mail er ikke blevet registreret

Shop

vælg muligheder

Set for nyligt

Vælg mulighed
Sammenlign
Produkt SKUBeskrivelse Kollektion Tilgængelighed Produkt Type Øvrige detaljer
Vilkår & Betingelser
HANDELSBETINGELSER

GENERELLE OPLYSNINGER

Sydhavnens Vinbar

Borgbjergsvej 52

2450 København SV

CVR nr.: 37593729

Telefon: 2628 9790

Email: info@sydhavnensvinbar.dk

PRISER

Hos Sydhavnens Vinbar tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

BETALING

Sydhavnens Vinbar modtager betaling med VISA/Dankort, VISA Electron, Master Card, American Express, Apple Pay, Google Pay Shop Pay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

LEVERING

Sydhavnens Vinbar tilstræber at afsende ordrer indgået inden kl. 17, næstfølgende hverdag. Vi sender til hele Danmark. Fragt koster 75 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen, så vidt fragtbestemmelserne tillader det. Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland. Vi leverer alle ugens hverdage. Dine varer vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven på varer der ikke har begrænset holdbarhed.. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Sydhavnens Vinbar vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Sydhavnens Vinbar Borgbjergsvej 52 2450 København SV Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

REFUSION

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

FORTRYDELSESRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

- Hvor du modtager ordren.

- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.

- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@sydhavnensvinbar.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

Sydhavnens Vinbar Borgbjergsvej 52 2450 København SV

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.

- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.

- Varer, hvor plomberingen er brudt.

- Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

- Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

- Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.

- Aftaler indgået på offentlig auktion.

- Billetkøb af kulturarrangementer, herunder vin -& madarrangementer. Heller ikke et depositum.

- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular. Du kan dog ikke returnere billetkøb af kulturarrangementer, herunder vin -& madarrangementer. Heller ikke et depositum. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn Adresse Telefonnummer E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Sydhavnens Vinbar. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

KLAGEMULIGHEDER – OVERSIGT OG LINKS:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her:

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse:

info@sydhavnensvinbar.dk

this is just a warning
Varekurv
0 produkter